"Exclusive Giveaway by Niena Sofea"





k0rang ! nampak tak Banner kat atas nihh ?
comel kan ? tuan dia pun comel jugak . mehh sini yana nak terangkan dengan lebih lanjut pasal GA nihh .


Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang ,GA ini dibatalkan

Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB)
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB)
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)

Senarai Sponsor :
(31 sponsor semuanya)

Pesanan Dari Niena Sofea =)

Korang follow / add / like bila korang ada masa free ok .. Niena taklah paksa korang time buat entry ni untuk follow semua .. Kan banyak tu ..

Ikut korang nak follow blog , like fanpage atau add profile ..
Pilih salah satu .. Kalau nak follow semua pun tak apa .. =)


Time To Tags ~
Amynatul
Farah
Eyna Najihah

2 comments:

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)

♥Budark Cyumil♥ said...

tenkiu ..:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...